Smart Portal

Македонски Телеком своето традиционално и долгогодишно партнерство со „Охридско лето”, една од најголемите и најважни културни манифестации во земјава, оваа ...
сите 27 | | | веќе видена

Доколку досега немате прочитано, Елон Маск има уште една компанија наречена Neuralink која изминатите години работи на развој на технологија за поврзување на ...
сите 19 | | | веќе видена

Позната и веќе нормална состојба за повеќето од нас. Што и да правиме во моментот, ние наоѓаме причина да го извадиме и „чепкаме“ мобилниот телефон. Оваа ...
сите 2 | | | веќе видена

Скопје, 16. јули 2019 година – Кој во светот на политичкиот ПР е достапен, брз, елоквентен, конкретен и коректен, а кој не се јавува на телефон кога е важно, ...
сите 3 | | | веќе видена

Веќе неколку пати можевме да прочитаме дека Microsoft планира укинување на лозинките за нивните сервиси, па сега ова можеме да го видиме и официјално ...
сите 6 | | | веќе видена

Веќе со години читаме дека Huawei или размислува или развива сопствен оперативен систем во случај да дојде до некакви проблеми поради кои не би можеле да ги ...
сите 14 | | | веќе видена

Facebook, како и другите онлајн сервиси кои продаваат простор за рекламирање на огласувачи сакаат да не следат, да ни ги знаат интересите и навиките, со цел ...
сите 2 | | | веќе видена

Според информации од Reuters , францускиот претседател Емануел Макрон овој викенд има одобрено креирање на вселенска команда која ќе биде дел од воздушните ...
сите 77 | | | веќе видена

App.startupmacedonia.mk e првата дигитална стартап платформата во нашата земја, на која стартап заедницата ќе ги има сите правилни информации за екосистемот. ...
сите 8 | | | веќе видена

Последнава година Huawei работи заедно со ОН за постигнување на целите на светската организација за одржлив развој, а Huawei си постави за цел остварување ...
сите 15 | | | веќе видена

На крајот од минатиот месец, за време на Г20 самитот во Токио, се сретнаа американскиот и кинескиот претседател, по што, меѓу другото, се најави и еден вид на ...
сите 11 | | | веќе видена

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна ...
сите 5 | | | веќе видена

FinFisher или FinSpy, е познат софтвер за компјутерите и мобилните кој го прави германска компанија, а е наменет како производ којшто им се нуди на владите со ...
сите 5 | | | веќе видена

next