Smart Portal

Елон Маск, самоуверено излезе на Twitter пред скоро два месеци и најави дека планира приватизирање на Tesla , а за тој план има обезбедено сигурни средства. ...
сите 13 | | | веќе видена

Во текот на минатата недела, изгледа се има случено „последната капка“ во недоразбирањата кои се нормален дел кога основачите на една компанија ја продаваат ...
сите 17 | | | веќе видена

Во текот на денешниот ден, односно петок наутро, Facebook излезе со информација дека хакери имаат пристапено до 50 милиони од нивните корисници, искористувајќи ...
сите 33 | | | веќе видена

Скопје, Македонија – 28.09.2018 година – Компанијата Самсунг Електроникс ( Samsung Electronics Co., Ltd. ) освои 49 награди за дизајн на интернационалната ...
сите 10 | | | веќе видена

Galaxy S10 е наредниот телефон од S серијата кој Samsung ќе го претстави на почетокот од идната година. Овој модел е важен поради тоа што е десетти од оваа ...
сите 15 | | | веќе видена

Децата ќе паднат, ќе се турнат или ќе се лизнат. Сето тоа е дел од детската игра и никој не би посакал живот на поинаков начин. Но, постојат мали работи што ...
сите 10 | | | веќе видена

„ Дигиталната трансформација треба да биде двигател на економскиот раст на земјите од Западен Балкан. Дигитализацијата и паметните технологии ќе овозможат ...
сите 90 | | | веќе видена

Оваа година е доволно лоша за Facebook, што многумина го поставуваат прашањето уште колку време и останува на оваа друштвена мрежа. Скандалите кои се појавија ...
сите 11 | | | веќе видена

Гледање на филмови, во време кога резолуцијата на екраните е на ниво кое до пред само 20 години не беше замисливо, прераснува во посебно искуство, за кое веќе ...
сите 2 | | | веќе видена

Google Chrome на почетокот од месецот со верзијата 69 ја доби досега најголемата промена на корисничкиот интерфејс од неговото претставување пред 10 години. ...
сите 8 | | | веќе видена

next