Smart Portal

„Фудбалот е едноставна игра, 22-ца луѓе трчаат по топката 90 минути, а на крајот секогаш победуваат Германците“, тоа е познатата изјава на англиската фудбалска ...
сите 2 | | | веќе видена

Макпетрол АД ја информира јавноста дека фејсбук страната со име „Макпетрол Ултра“ не е официјална фејсбук страна на нашата компанија и нејзиниот креатор го ...
сите 4 | | | веќе видена

Windows 10, доколку го купите со нов компјутер, ќе дојде и со не толку мал број на инсталирани апликации од страна на производителот. Меѓутоа, производителите ...
сите 7 | | | веќе видена

Има нешто мистично во џезот! Кога го слушаш може да ти се допаѓа или не, но дефинитивно си оставен со генералнo чувство дека тој е дел од некаква праматерија. ...
сите 4 | | | веќе видена

18.10.2018, Скопје – На овој фестивал кој ги собра најголемите светски имиња од најголемите компании во светот, и има повеќе од 5000 посетители кои ...
сите 2 | | | веќе видена

Денес, 18.10.2018 год, компанијата Пнеуматик во соработка со Општина Центар, Одделението за превенција при СВР-Скопје и основното училиште “Јохан Хајнрих ...
сите 86 | | | веќе видена

Марк Закерберг е ко-основач на Facebook, а приказната за тоа е позната и започнува на универзитетот каде што има студирано. Од тогаш до денес оваа друштвена ...
сите 18 | | | веќе видена

next