Smart Portal

Постојат повеќе телефони на пазарот којшто не се во категоријата на „паметни“, а ги претставуваат производителите од време на време, обично наменети за ...
сите 11 | | | веќе видена

За менување на функцијата на Bixby копчето, која беше фиксна и само можеше целосно да биде исклучена, беше потребно користење на апликации кои ги има неколку ...
сите 37 | | | веќе видена

Масовноста на интернетот во денешно време за жал значи и дека одредени девијантни појави од „обичниот“ живот, ќе бидат пренесени онлајн. Има групи на корисници ...
сите 3 | | | веќе видена

8 Март е меѓународен ден на жената, светски празник што секоја година ја обележуваборбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со ...
сите 127 | | | веќе видена

next