Smart Portal

Иако Windows 10 October Update е привремено паузирана поради проблем со бришење на податоци од корисниците, оваа надградба сепак беше инсталирана на голем ...
сите 12 | | | веќе видена

На крајот од минатиот месец Facebook ја информира јавноста дека нивната мрежа била „хакирана“, при што е пристапено до 50 милиони кориснички сметки. Тоа што ...
сите 4 | | | веќе видена

DuckDuckGo е интернет пребарувач којшто започна со работа пред 10 години. Можеби на повеќето од вас и да не ви е баш познат со оглед на популарност на Google и ...
сите 11 | | | веќе видена

Како што истакнуваме неколку пати до сега, наредната револуција во мобилните уреди ќе дојде со развојот на флексибилните екрани кои ќе можат да се превиткаат и ...
сите 12 | | | веќе видена

Google вчера го одржа најавениот настан на којшто ги претстави, меѓу другото, своите нови смартфони од Pixel серијата. Иако неофицијалните информации за овие ...
сите 12 | | | веќе видена

За време на вчерашната презентација во рамките на E3 настанот, Microsoft најави нов проект на којшто работат веќе одреден период, а истиот е наречен Project ...
сите 6 | | | веќе видена

Без разлика дали ќе излезете на пазарот на труд за првпат, или ќе се префрлите на ново работно место, запознавањето нови колеги или остварување професионални ...
сите 4 | | | веќе видена

next