Smart Portal

Иднината на автомобилизмот е во целосно електричните автомобили и тоа е веќе одреден период јасно. Покрај помалиот број на компании како Tesla, кои специјално ...
сите 18 | | | веќе видена

Доколку не го пробавте новиот дизајн на Chrome досега, кој можеше да се вклучи по избор, сега веќе нема потреба да го правите тоа. Новиот дизајн на Google ...
сите 3 | | | веќе видена

Договорот подразбира дистрибуција на целокупната палета на производите на Kaspersky Lab: од производи кои се наменети за приватни корисници преку детекциони ...
сите 4 | | | веќе видена

Бизнис корисниците на OneDrive до крајот на годината ќе можат да почнат да ги користат придобивките од поголемиот развој на вештачката интелигенција. Покрај ...
сите 12 | | | веќе видена

Во борбата за повеќе корисници, Mozilla продолжува во својот познат стил, како организација која се грижи за состојбата на „вебот“ и неговите корисници. ...
сите 3 | | | веќе видена

Почетокот на септември го најавува и почетокот на новата учебна година и првото училишно ѕвоно. Нови предизвици, нови можности, но и нови обврски и грижи, ...
сите 11 | | | веќе видена

Google Chrome овој месец полни 10 години, односно тој за првпат беше претставен во јавноста во 2008 година. На почетокот беше достапен само за Windows, но ...
сите 15 | | | веќе видена

next