Smart Portal

Загреб , 2 5 јули, 2018 година – Вештачката интелигенција отвара нов свет за брендовите кои со помош на истата може да научат многу за преференците на ...
сите 4 | | | веќе видена

Sony оваа недела го претстави досега најголемиот сензор за мобилните камери којшто со големината на сликата којашто може да ја извади, може да им конкурира и ...
сите 30 | | | веќе видена

За некои возачи возењето во ноќни услови е забавно и возбудливо, за некои спокојно и мирно, за некои е вистинско уживање, а за некои е напорно, мачно и тешко. ...
сите 35 | | | веќе видена

„Не летај, летувај“ е насловот на новата едукативна кампања што ќе се реализира во следните два месеци како резултат на меѓусебната соработка на Министерството ...
сите 34 | | | веќе видена

Претстави се накратко и кажи нешто повеќе за себе. Моето име е Мартин Анчевски и јас сум еден од основачите и главниот технички експерт спроведувач на ...
сите 7 | | | веќе видена

Односно, Европската Комисија има проблем со начинот на кој Google ти приморувал прозиводителите на смартфони по „дифолт“ да ги инсталираат апликациите Google ...
сите 20 | | | веќе видена

Глобалниот технолошки гигант Huawei го најавува почетокот на единствениот од ваков вид натпреварот за фотографија направена со паметен телефон “Next Image ...
сите 4 | | | веќе видена

Главните ѕвезди на програмата се секако ајкулите од сите видови и големини, додека пак гледачите секогаш остануваат фасцинирани од емисиите посветени на ...
сите 2 | | | веќе видена

Пред четириесет и девет години, уредите на Motorola ги пренесоа првите чекори на Нил Армстронг на Месечината на милиони луѓе во светот 20 јули 2018 година, ...
сите 7 | | | веќе видена

Тоа е почетокот на адаптацијата на романот „Искушение за невиноста“ (“Ordeal by Innocence”) од кралицата на криминалистичките приказни Агата Кристи од 1958 г., ...
сите 2 | | | веќе видена

next