Smart Portal

Samsung Galaxy S10 се очекува да биде различен за разлика од неговите претходници кога е во прашање неговиот изглед. Во основа тоа се очекува и поради тоа што ...
сите 47 | | | веќе видена

Кога се работи за рекламите на веб страните, проблемот не е секогаш само со нивното пречење кога ги има премногу. Одредени веб страни прикажуваат реклами кои ...
сите 5 | | | веќе видена

Сите ние секојдневно и директно учествуваме и сме дел од сообраќајот. Сведочиме за голем број негативни примери на непрописно и опасно учество во сообраќајот, ...
сите 20 | | | веќе видена

Скопје, 3 ноември – По големиот успех на јавното предавање и работилницата со Форензик Архитектура во соработка со Музејот на современата уметност во Скопје, ...
сите 15 | | | веќе видена

Google Maps веќе е една од најкорисните апликации за нашите паметни телефони. Покрај тоа што со оваа апликација можеме лесно да се снајдеме во непознати ...
сите 6 | | | веќе видена

Конечно дојде и ноември, месецот кога се очекува Samsung да го прикаже својот Galaxy X или F, како што неофицијално се нарекува. Ова е уредот којшто треба да ...
сите 33 | | | веќе видена

Кога го гледав Сикарио (2015) бев изненаден од впечатокот кој ми го остави. Филмот ми делуваше на вообичаен клише војнички трилер. Но, знаејќи дека режисер ...
сите 2 | | | веќе видена

На 03.11.2018 (сабота) во организација на Њуменс Бизнис Акцелераторот, а во партнерство со Стопанска банка АД – Скопје, ќе се одржи натпреварот NASA Kids Space ...
сите 16 | | | веќе видена

Скопје, 2 ноември 2018 – Безбедноста и приватноста низ цела Европа се широко дискутирани прашања. Секоја недела носи вести за нови сајбер напади или ...
сите 39 | | | веќе видена

Автономните возила сигурно ќе бидат главниот начин на превоз, барем на јавниот превоз, во не толку далечна иднина. Повеќе компании развиваат ваква технологија, ...
сите 2 | | | веќе видена

Истражувањето на антиматеријата е најверојатно едно од поинтересните истражувања за кои може да се прочита. Тоа посебно е така затоа што науката на овој план е ...
сите 2 | | | веќе видена

„Боемска рапсодија“ е фокусиран на животот и работата на Фреди Меркјури кој го игра младиот холивудски актер Рами Малек. Низ пресекот од култни песни, филмот ...
сите 19 | | | веќе видена

next