Smart Portal

17 мај, 201 9 – Македонските учесници во проектот “Фудбал за Пријателство“, Младите Амбасадори Милош Спасовски , Борјан Томовски , Лука Јаневски , млади ...
сите 4 | | | веќе видена

Во ред, поточен наслов е како да се биде „есенцијалист“ но суштината е иста. Пред извесен период, имавме објавено текст со „ линкови од разни ќошиња од ...
| | веќе видена

Големината на чиповите е нешто што не е баш до крај сигурно до каде може да оди, иако за технологијата сигурно може да се каже дека и нема граници. Моментално ...
сите 6 | | | веќе видена

Uber во градовите каде е масовно присутен со голем број на возачи кои редовно возат по улиците на градот, е во ситуација да поседува интересна и корисна дата ...
сите 2 | | | веќе видена

Google, поточно делот којшто работи со вештачка интелигенција, го претстави Translatotron, преведувач кој работи на нов систем за разлика од Google Translate, ...
сите 13 | | | веќе видена

Huawei P30 серијата, која беше претставена на посебен настан во Париз кон крајот на март, наметна целосно нови стандарди во светот на мобилната фотографија. За ...
сите 55 | | | веќе видена

Во октомври минатата година Facebook го имаше откриено еден од поголемите пропусти на нивната мрежа, пропуст кој има овозможено пристап до профилите на 50 ...
сите 3 | | | веќе видена

1 5 мај 2019, Скопје, Северна Македонија Интеграцијата на земјите од Западен Балкан во Европската Унија, билатералните прашања, безбедносните предизвици и ...
сите 2 | | | веќе видена

Глобалниот Амбасадор на Интернационалната детска општествено одговорна програма “Фудбал за Пријателство“ под покровителство на компанијата Газпром, Франц ...
сите 3 | | | веќе видена

Натусана Македонија, компанијата партнер на врвните германски брендови Лакалут, Доктор Тајс, Алгасан и Pharmateiss Cosmetics лансираше своја онлајн ...
сите 8 | | | веќе видена

14 мај 2019, Холидеј Ин, Скопје, Северна Македонија Форумот го отвори Марко Трошановски, претседател на Институт за демократија „Социетас Цивилис“ кој рече ...
сите 23 | | | веќе видена

next