Smart Portal

Дека Windows Phone платформата е „мртва“ ни е јасно веќе одамна. Microsoft и најави дека иако поддршката за сигурносни надградби ќе остане, корисниците да не ...
сите 13 | | | веќе видена

Ѕвездата од серијалот ,,Брзи и гласни“ се враќа повторно и овој пат тој самиот е газда. Го редефинираше концептот на изработка на автомобили по нарачка, ги ...
сите 3 | | | веќе видена

Скопје, 23.04.2018 – Минатата недела се одржа дводневниот Дигитален Самит на Западен Балкан на кој беа покренати многу дискусии, теми и значајни прашања. На ...
сите 4 | | | веќе видена

LG ќе го претстави G7 на 2-ри мај, односно идната среда, а за истиот досега имаше само еден мал „тизер“ со којшто најави дека телефонот ќе дојде со акцент на ...
сите 61 | | | веќе видена

Сите ние имаме желби, аспирации, и цели за новата година или за наредните неколку месеци. Можеби сакаме да читаме повеќе, или пак да вежбаме секој ден за да се ...
сите 2 | | | веќе видена

Скопје, Македонија – 20.04.2018 – Во рамки на почетокот на 6. Сезона на Меѓународниот детски социјален проект “ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО” , под покровителство на ...
сите 8 | | | веќе видена

Во големите ИТ компании стана стандардна практика да се организира посебен дел во компанијата наменет за вработените да работат на сопствени проекти, надвор од ...
сите 16 | | | веќе видена

Иако Microsoft не успеа целосно во својата цел, Windows 10 да работи на сите можни уреди, хибридните уреди кои тие и производителите ги претставуваат се ...
сите 15 | | | веќе видена

next