Smart Portal

(Скопје, 22.08.2018) – Рокот за испраќање фотографии за натпреварот на Huawei – Next Image competition за избор на најдобра фотографија направена со мобилен ...
сите 5 | | | веќе видена

Во време кога друштвените мрежи имаат досега недостигната популарност и број на корисници, јасна е моќта која тие ја имаат во влијанието на јавното мислење, па ...
сите 16 | | | веќе видена

Се ближи крајот на летниот распуст, а тоа значи дека е време да се подготвите Вие и Вашите деца за перфектен старт на новата учебна година. Почнувајќи од 25.08 ...
сите 30 | | | веќе видена

Huawei ги има едни од најдобрите телефони на пазарот кога е во прашање камерата, меѓу другото, па интересно е зошто од компанијата се решаваат за вакви ...
сите 5 | | | веќе видена

Загреб, 21 август 2018 – Печатените медиуми некогаш на своите интернет портали ја имаат објавувано скоро истата содржина како во своите весници. Денес ...
сите 2 | | | веќе видена

После пријавата од страна на повеќе корисници минатата недела, Netflix оваа недела потврди дека тестира прикажување на реклами при преминувањето од една на ...
сите 5 | | | веќе видена

Доколку при испраќање на имејл порака преку Gmail, во последен момент забележите некоја грешка или се сетите дека имате заборавено да прикачите или допишете ...
сите 4 | | | веќе видена

Изминатиов период се одржаа неколку натпревари по информатика во различни земји низ Европа, на кои учествуваа македонски претставници и дома се вратија со ...
сите 14 | | | веќе видена

Huawei ги има едни од најдобрите телефони на пазарот кога е во прашање камерата, меѓу другото, па интересно е зошто од компанијата се решаваат за вакви ...
сите 6 | | | веќе видена

Skype веќе одамна може да се користи за испраќање на SMS пораки, меѓутоа за тоа е потребно да се стави Skype Credit и да се користи нивниот сервис наместо тој ...
сите 8 | | | веќе видена

По познатиот случај во кој властите бараа од Apple да ја пробијат заштитата на iPhone уред , сега повторно читаме за барање од властите да се добие пристап до ...
сите 9 | | | веќе видена

Пред извесно време ми стигна сметка за мобилен телефон. Иако сум нормален корисник, и сметките ми се во редовната претплата од ~1.000 денари месечно (во тандем ...
| | веќе видена

Оваа недела можевме да прочитаме за тоа дека Google ја следи и зачувува историјата на локации на уредите и откако опцијата за истото е исклучена, односно ...
сите 12 | | | веќе видена

Паметните часовници никогаш не ја достигнаа популарноста, а со тоа и продажбата како што се очекуваше кога тие почнаа помасовно да бидат претставувани. Можеби ...
сите 13 | | | веќе видена

next