Smart Portal

Иако веќе одамна 16:9 форматот е стандардниот којшто се користи кај телевизорите, мобилните уреди и слично, сепак, се’ уште постојат видеа кои не се објавуваат ...
сите 2 | | | веќе видена

Во претходните текстови од серијалот Крипто 101 (за основни концепти во оваа нова област) дискутиравме: „кој е Сатоши Накамото“, „ како започна крипто ...
сите 4 | | | веќе видена

Вештачката интелигенција веќе е на доволно високо ниво на развој да почнува да се користи во скоро сите области на работа кои можеме да ги замислиме. Не е чудо ...
сите 6 | | | веќе видена

Една од работите за кои корисниците на Windows 10 имаат забелешки е системот за надградба, којшто во Windows 10 е направен да биде и задолжителен, што значи ...
сите 7 | | | веќе видена

next