Smart Portal

Сообраќајниот метеж стана редовна слика на улиците и патиштата во Македонија. Во лето, во зима, за празници, за делници. Секој ден, преку цела година, повеќе ...
сите 115 | | | веќе видена

Facebook е во фаза на тестирање на нова функција за корисниците која ќе им овозможи да направат листа на зборови, фрази, па и emoji икони, кои не би сакале да ...
сите 6 | | | веќе видена

Претседателот на ИАБ Македонија, Борис Ефтимовски ги повика најголемите огласувачи во Македонија во своите адвертајзинг буџети за наредната година да го ...
сите 3 | | | веќе видена

(Скопје, Македонија 29 ноември 2018) – За да го прослават објавувањето на Huawei Mate 20 Pro и да ја покажат моќната вештачка интелигенција на паметниот ...
сите 8 | | | веќе видена

Живееме во време кога повеќето сметаат дека „го имаат тоа што треба“ во било која област, меѓутоа тоа не значи дека правилата за тоа не постојат веќе. Сепак, ...
сите 2 | | | веќе видена

Иницијатативата SHЕ. заедно со Симфони Солушнс го организира својот прв настан фокусиран на жената и нејзините достигнувања во Скопје. Настанот ќе се одржи ...
сите 4 | | | веќе видена

Бројот, важноста и оптовареноста на податочните центри не е нешто што изненадува и што би требало да не чуди. Покрај веб страните кои неколку децении се ...
сите 23 | | | веќе видена

next