Smart Portal

Galaxy Note 9 кој според информациите треба да биде претставен на 9-ти август, наводно ќе дојде со многу поголема батерија од неговиот претходник кој има ...
сите 27 | | | веќе видена

Скопје, 14.06.2018 – По успешно спроведените изданија на проектот ЛИДЕР и објавувањето на тројцата победници од Србија, Македонија и Босна и Херцеговина , ...
сите 17 | | | веќе видена

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на РМ, во рамките на своите активности во делот на промоција на извоз на македонските компании ...
сите 25 | | | веќе видена

За прв пат оваа година во Македонија се одржа Adobe Certified Associate (ACA) натпревар, на кој се натпреваруваа средношколци и студенти од град Скопје. Во ...
сите 10 | | | веќе видена

Меѓународната програма која повеќе од 10 години ги поврзува најуспешните жени менаџери од САД со жени лидери од различни земји, има за цел да го унапреди ...
сите 8 | | | веќе видена

Како дел од Firefox Test Pilot програмата корисниците добиваат можност да пробаат одредени нови функции во прелистувачот пред истите да бидат пуштени за сите. ...
сите 4 | | | веќе видена

Дека ќе видиме нов смартфон од Vivo кој ќе дојде без рамки околу екранот, односно со минимални рамки и без исечок на горната страна, дознавме при крајот на ...
сите 32 | | | веќе видена

Загреб, 12-ти јуни, 2018 – Да преживеете во дивина во која не преживува ниту едно живо суштество и притоа да пропешачите 1.200 километри во 48 дена, влечејќи ...
сите 5 | | | веќе видена

next