Smart Portal

Виртуелната реалност, иако е навистина интересна и со текот на времето ќе станува е повеќе интересна, но и ќе има се поголема примена, моментално се’ уште е на ...
сите 5 | | | веќе видена

Со оглед на начинот на работа на OLED екраните, односно на технологијата, јасно е веќе одамна дека овие екрани имаат можност за помала потрошувачка на енергија ...
сите 6 | | | веќе видена

Чекањето на одредени вести, како што е на пример чекањето на резултатите од правосуден, како што бил примерокот во направената студија, знае да биде прилично ...
| | веќе видена

Samsung го претстави долгоочекуваниот екран којшто е еластичен и може да се превиткува. Наречен Infinity Flex , овој екран ќе овозможи уреди кои ќе се ...
сите 25 | | | веќе видена

Процесот на надградба на Android апликациите ни е познат на сите. Се отвора продавницата за апликации, односно Play Store, од каде се гледа листата со ...
сите 5 | | | веќе видена

Можноста за бришење на веќе испратена порака е достапно на повеќето апликации за разговори. Разликата е само во времето кое им е достапно на корисниците да ја ...
сите 3 | | | веќе видена

Македонски Телеком бележи позитивни трендови во првите девет месеци од работењето. Приходите од продажба бележат зголемување за 1,7 отсто, зголемена е ...
сите 58 | | | веќе видена

next