Smart Portal

Поттикнати од новите трендови за да им излезе во пресрет на студентите при градењето на нивните кариери, EESTEC LC Skopje организира серија бесплатни обуки за ...
сите 6 | | | веќе видена

Јас лично сметам дека Samsung нема потреба да почне да ја следи конкуренцијата и да претстават телефон со исечок на горната страна. Нивните уреди се доволно ...
сите 3 | | | веќе видена

Ова може да звучи како систем кој ги чита мислите, меѓутоа се работи за тотално друга работа, која може слободно да се каже дека го дава истиот резултат. Во ...
сите 2 | | | веќе видена

Фантастичниот Елон Маск минатата година го привлече вниманието со неговите планови за патување од град до град на планетата Земја со помош на ракети ...
сите 16 | | | веќе видена

Веб стандардот е развиван со години и W3C и FIDO Alliance од оваа недела го направија достапен за сите заинтересирани да го користат. Се разбира за истото да ...
сите 11 | | | веќе видена

next