Smart Portal

Истражувачите од познатата компанија F-Secure имаат откриено пропуст во софтверот на електронски брави од производителот VingCard. Според информациите овој ...
сите 2 | | | веќе видена

За правите љубители на астрономијата, базата на податоци која ја има NASA сигурно е една од поинтересните работи кои може да се разгледуваат и проучуваат. Иако ...
сите 3 | | | веќе видена

Пред скоро две недели дознавме дека Google работи на „конечно“ средување на веќе одамна непроменетиот Gmail за веб, средување кое вклучува освежување на ...
сите 17 | | | веќе видена

Bitcoin е меур, односно има вештачки надуена вредност која не е оправдана во однос на фундаментите на системот. Овие критики започнаа веднаш кога вредноста на ...
сите 2 | | | веќе видена

Дека Windows Phone платформата е „мртва“ ни е јасно веќе одамна. Microsoft и најави дека иако поддршката за сигурносни надградби ќе остане, корисниците да не ...
сите 13 | | | веќе видена

Ѕвездата од серијалот ,,Брзи и гласни“ се враќа повторно и овој пат тој самиот е газда. Го редефинираше концептот на изработка на автомобили по нарачка, ги ...
сите 3 | | | веќе видена

Скопје, 23.04.2018 – Минатата недела се одржа дводневниот Дигитален Самит на Западен Балкан на кој беа покренати многу дискусии, теми и значајни прашања. На ...
сите 4 | | | веќе видена

LG ќе го претстави G7 на 2-ри мај, односно идната среда, а за истиот досега имаше само еден мал „тизер“ со којшто најави дека телефонот ќе дојде со акцент на ...
сите 61 | | | веќе видена

Сите ние имаме желби, аспирации, и цели за новата година или за наредните неколку месеци. Можеби сакаме да читаме повеќе, или пак да вежбаме секој ден за да се ...
сите 2 | | | веќе видена

next