Smart Portal

18.10.2018, Скопје – На овој фестивал кој ги собра најголемите светски имиња од најголемите компании во светот, и има повеќе од 5000 посетители кои ...
сите 2 | | | веќе видена

Денес, 18.10.2018 год, компанијата Пнеуматик во соработка со Општина Центар, Одделението за превенција при СВР-Скопје и основното училиште “Јохан Хајнрих ...
сите 86 | | | веќе видена

Марк Закерберг е ко-основач на Facebook, а приказната за тоа е позната и започнува на универзитетот каде што има студирано. Од тогаш до денес оваа друштвена ...
сите 18 | | | веќе видена

Скопје, (16. 10 .201 8 ) Адријана Поп Арсова, членка на Атлетскиот Клуб “Делта“, оваа година изненади со својот настап на Виз Ер Скопски маратон и на 28 години ...
сите 11 | | | веќе видена

next