Радио МОФ

Следењето во живо на седниците Советот на Град Скопје ќе почека уште малку. Градските власти не даваат конкретен датум кога точно би почнало монтирање на ...
сите 20 | | | веќе видена

Македонија го освои ИИХФ Развојниот куп во Хокеј, турнир кој претходниве три дена се организираше во Фусен, Германија, на кој настапуваат држави кои немаат ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерството за правда во соработка со Адвокатската комора, Нотарската комора, Комората на извршители и Комората на медијатори, денеска организира ...
сите 14 | | | веќе видена

Организацијата Еко Герила реагираше на објавата дека Владата ќе одoбри 1,5 милиони евра за инсталирање филтри на Југохром, нарекувајќи ја нова манипулација со ...
сите 25 | | | веќе видена

Во Железничката зграда во Скопје на улица „Борка Талески, бр. 26 повторно ќе се изведе перформансот „Кога зградите би зборувале“. Настанот ќе се одржи на 25 ...
сите 8 | | | веќе видена

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Економски факултет Скопје, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” потпишаа меморандум за соработка, со цел ...
сите 15 | | | веќе видена

Пишува: м-р Игор Дургутов Умешноста на едно општество не се мери по тоа дали говорот на омраза изобилува или целосно отсуствува, туку по тоа колку даденото ...
сите 3 | | | веќе видена

next