Македонија Денес

После откривањето на оваа занимливост, компанијата излегла со уште една интересна стратегија. Имено, сите презентации и промоции оттогаш се оддржуваат во 09:40 ...
сите 22 | | | веќе видена

Ви предлагаме како со помош на свеќите да направите интересни декорации за вашиот дом кои ќе може да ги употребите за различни поводи: прослави, празници, ...
сите 9 | | | веќе видена

Сега оваа 26-годишна девојка го владее овој спорт и е трократна светска рекордерка. Кузњецова почнала да се занимава со овој спорт од 14 години, воглавно ...
сите 5 | | | веќе видена

Интернет загатките и мозгалките знаат да бидат вистинска мака, посебно ако не ги решите во “истата секунда”. Една таква е и оваа математичка, кое е вашето ...
сите 2 | | | веќе видена

Краставицата како храна во најголемиот процент е вода, но таквата структура ја прави да биде многу здрава и омилена како салата и додаток на други салати. ...
сите 2 | | | веќе видена

Која метла ја одбравте? 1. Вештерка претприемач Вие имате дарба јасно да ги препознаете вашите способности. Не ви пречи да пробувате нови работи и да почнувате ...
сите 6 | | | веќе видена

Колку е часот? Ова е прашањето на кое кинеските ученици морале да одговорат, а сега и корисниците на социјалните мрежи исто така се мачат со оваа задача. Само ...
сите 2 | | | веќе видена

Сакате да купите нови лампиони или сосема нова елка и декорации за истата? Сакате да имате оригинална, разнобојна, модерно украсена елка? Ви даваме предлог ...
сите 6 | | | веќе видена

Иако пред се им се допаднал манекенот од спотот, а на една девојка дури и се допаднала и песната, во главно останале збунети затоа што не можеле да го следат ...
сите 2 | | | веќе видена

Имено, овие гуми немаат воздух во нив. Генијалниот концепт на „дупнати“ гуми, како швајцарско сирење, овозможува до сега невидено апсорбирање, издржливост и ...
сите 2 | | | веќе видена

Секој професионален тренер ќе ви каже дека патот до дефинирани стомачни мускули не го обезбедува само физичката активност како серија вежби туку е важно и да ...
сите 11 | | | веќе видена

next