Македонија Денес

Перничето кое е направено од квалитни материјали овозможува максимален комфор, а откако ќе го ставите околу вратот, немате потреба да го местите поради тоа што ...
| | веќе видена

Во таков случај секогаш имаме една сигурна варијанта – црна кошула е секогаш добра идеја. Предноста на ова парче е тоа што може да го комбинираме во различни ...
сите 10 | | | веќе видена

Наместете ги панелите на кој било начин сакате, и секогаш ќе ја имате можноста да ги украсите вашите ѕидови усогласени со вашиот стил. Панелите се осетливи на ...
сите 2 | | | веќе видена

Поради тоа Јасмин Мустафа и Антони Голд, основачите на компанијата „ROAR“ (ВРЕСОК) која за цел го има спречувањето на насилството врз жените, решиле да ги ...
| | веќе видена

Наеднаш синот се лизнал и вреснал. На сопствено изненадување од планината слушнал глас кој повторил:„Лееелее!“. -Кој си ти?- прашало момчето. -Кој си ти? – ...
сите 3 | | | веќе видена

За среќа, шаловите се одличен начин да на својот изглед му дадете посебна „нота“. Ви претставуваме 27 креативни начини како да носите шал оваа есен /зима. Кој ...
сите 4 | | | веќе видена

Сите предлози се доволно едноставни и можете да го вклучите целото семејство! 1. Дрвени елки 2. Венчиња од конец 3. Мини полароиди 4. Цртање по бели топчиња 5. ...
сите 8 | | | веќе видена

next