Македонија Денес

Имате среќа да го слушнете ова 17 – годишно момче од Габон. Тоа што го плени светското вниманието е неговиот глас. Сестра му го снимила додека ја пеел песната ...
сите 2 | | | веќе видена

Имено, во овој гаџет се наоѓа микрофон кој со помош на Bluetooth се поврзува со паметниот телефон. Микрофонот е дизајниран така што звукот го пренесува до ...
сите 3 | | | веќе видена

Најинтересно од е тоа што Јелена своите вежби не ги покажува во класично опкружување ниту на вообичаен начин. Имено, Јована на своите снимки прикажува вежби за ...
сите 4 | | | веќе видена

Помеѓу најскапите автомобили кои ги поседуваат пејачите секако се Мајбах, Порше и Бентли, чии цени се движат од 90 000 евра да се до 700000евра! Со вакви ...
сите 11 | | | веќе видена

– Вистина е дека мажите преферираат независност во однос на припадноста – вели Елиот. – Но, машката енергија апсолутно ќе ви се предаде и ќе се откаже од ...
сите 9 | | | веќе видена

Филмот „Лудите години“, како дел од „Жикина династија“ и донесе голема популарност, но многумина не знаеле низ што подоцна таа поминувала. Во емисијата ...
сите 4 | | | веќе видена

Таа и денес е негова голема и единствена љубов, иако се разведоа во 2014 година. “Вино на уснама” и денес се пее како и голем број хитови, како што се “Ја ...
| | веќе видена

Сепак, постојат и оние реални ситуации, за кои се прашуваме во што ќе порасне ова лудо ако е сега вака неверојатно. Веруваме дека токму тоа се прашале и ...
сите 4 | | | веќе видена

Без разлика дали се работи за слаби или дебели луѓе, стомакот е место каде што мастите едноставно се таложат и многу тешко се топат.Сето тоа не би бил таков ...
сите 2 | | | веќе видена

Можете да ги сакате или не, но тетоважите се како лузните: остануваат засекогаш. Бришењето на животните грешки можеби некогаш не е безболно, но оваа метода е ...
сите 5 | | | веќе видена

next