Македонија Денес

Иако пред се им се допаднал манекенот од спотот, а на една девојка дури и се допаднала и песната, во главно останале збунети затоа што не можеле да го следат ...
сите 2 | | | веќе видена

Имено, овие гуми немаат воздух во нив. Генијалниот концепт на „дупнати“ гуми, како швајцарско сирење, овозможува до сега невидено апсорбирање, издржливост и ...
сите 2 | | | веќе видена

Секој професионален тренер ќе ви каже дека патот до дефинирани стомачни мускули не го обезбедува само физичката активност како серија вежби туку е важно и да ...
сите 11 | | | веќе видена

Snap it ќе го пресмета бројот на калории на храната врз основа на фотографијата која корисникот ќе ја фотографира, а потоа ја внесе во апликацијата. Апликации ...
сите 5 | | | веќе видена

Највпечатливиот момент во епизодата во центарот на вниманието го има осамениот гуштер во поле од змии. Начинот на кој целата сцена е снимена, во стилот на ...
| | веќе видена

Ново истражување од Универзитетот во Питсбург открива дека жените околу 45 година од животот уживаат најмногу во својот сексуален живот. Тоа се всушност години ...
сите 19 | | | веќе видена

next