Мајка и Дете

Хемикалиите што се додаваат во храната или во пакувањата на намирниците долгорочно му штетат на здравјето на децата, е заклучокот на Американската педијатриска ...
сите 3 | | | веќе видена

Стручњаците велат дека жените очајнички сакаат да ја вратат фигурата што ја имале пред породувањето и затоа прерано почнуваат напорно да вежбаат и да така да ...
сите 7 | | | веќе видена

Блогерката Кристи Џо Џедлики во текот на еден семеен разговор ги прашала своите две ќерки, како би требало да се однесуваат родителите кон своите деца за да ...
сите 6 | | | веќе видена

Според труд објавен во научното списание Developmental Psychology, истражувачите набљудувале во кој стадиум мајките на малите деца (до 36 месеци) доминираат во ...
сите 7 | | | веќе видена

Алеајдин Исмаил работи како обезбедувач, а за време на нашето интервју со неговата сопруга Мајмире, во Зоолошката градина во Скопје, се грижеше за безбедноста ...
сите 3 | | | веќе видена

Родителите на децата се согласни дека таканаречените „лигавци“ претставуваат, најблаго речено, играчка-штеточинец. Се е добро додека лигавецот се чува на ...
сите 2 | | | веќе видена

Порталот наменет за родители Мајка и дете во соработка со „Литература.мк“ ( http://literatura.mk ) ви предлага листа со пет книги за деца за ова лето. Станува ...
сите 3 | | | веќе видена

next