Мајка и Дете

Со вакви жештини и голема влажност на воздухот ретко која трудница има волја и снага за физичка активност која е многу важна за кондицијата, за полесно ...
сите 3 | | | веќе видена

Кога трае учебната година, се жалат затоа што имаат премногу обврски и задачи. Кога е лето, се жалат дека им е здодевно. Но стручњаците велат дека тоа има низа ...
сите 4 | | | веќе видена

Иако доењето на јавно место не е забрането во повеќето земји, на некои луѓе тоа сѐ уште им пречи. Ако сте мајка и сте доеле во јавност, тогаш оваа ситуација ...
сите 6 | | | веќе видена

Стручњаците предупредуваат дека жените сакајќи што побргу да се вратат во форма, односно, да си ја вратат старата фигура, пребрзо по породувањето им се враќаат ...
сите 6 | | | веќе видена

Бебињата не само што се чудо сами по себе, туку се и полни со изненадувања. Во текот на последните десет-петнаесет години, научниците посветуваат се повеќе ...
сите 3 | | | веќе видена

Хемикалиите што се додаваат во храната или во пакувањата на намирниците долгорочно му штетат на здравјето на децата, е заклучокот на Американската педијатриска ...
сите 3 | | | веќе видена

Стручњаците велат дека жените очајнички сакаат да ја вратат фигурата што ја имале пред породувањето и затоа прерано почнуваат напорно да вежбаат и да така да ...
сите 7 | | | веќе видена

Блогерката Кристи Џо Џедлики во текот на еден семеен разговор ги прашала своите две ќерки, како би требало да се однесуваат родителите кон своите деца за да ...
сите 6 | | | веќе видена

next