Мајка и Дете

Студијата е направена од група истражувачи на Универзитетот во Оксфорд. Истражувањето ги откри неопходните чекори што треба да ги преземе една жена за да биде ...
сите 3 | | | веќе видена

За Ана и за играчките што ги изработува дознавме случајно, но кога ги видовме сфативме дека го заслужуваат сето внимание. Ни стана јасно и она што нашата ...
сите 3 | | | веќе видена

„Зоолошката градина во Скопје започнува со кампања за разубавување на зоолошката, како и збогатување на реквизитите за животните. Секој кој е креативен, сака ...
сите 14 | | | веќе видена

Истражувачите кои се занимаваат со проучување на тестостеронот потврдиле дека кај мажите нивото на тој машки хормон силно опаѓа откако ќе станат татковци, што ...
сите 5 | | | веќе видена

Сезонските промени на УВ зрачењето, нивоата на витамин Д, вируси и алергии можат да влијаат на развојот на фетусот, објаснуваат. Taка на пример, производството ...
сите 4 | | | веќе видена

Пред половина век психоанализата и другите психотерапевтски школи уверливо докажале дека оние деца кои пораснале без родителска љубов израснале во невротични ...
сите 3 | | | веќе видена

Постојат многу родители кои одбиваат да ги вакцинираат своите деца против болести кои се опасни по живот, верувајќи во исправноста на своите одлуки. Нема да ...
сите 230 | | | веќе видена

Ако не сте знаеле, третиот стадиум од породувањето настапува малку откако бебето ќе се роди, а тоа е оној момент кога родилката треба да ја истисне постелката ...
сите 6 | | | веќе видена

next