Мајка и Дете

Доктор Вјолца Мбиара е специјалист-гинеколог која почна со работа во специјалистичката гинеколошка ординација во Шуто Оризари во септември минатата година, ...
сите 4 | | | веќе видена

Виктор Атанасовски, ни крив ни должен, своето тригодишно дете смее да го гледа само под надзор, во просториите на Центарот за социјална работа во Скопје, а ...
сите 5 | | | веќе видена

Додека повеќето родители се запознаени со Фејсбук, Инстаграм, Твитер или Снепчет, нови апликации и социјални мрежи се создаваат секој ден. Полицијата редовно ...
сите 4 | | | веќе видена

Без тестови и речиси без домашни задачи, така финските ученици стасуваат со средното училиште. Тоа изгледа не им пречи, затоа што и нивниот образовен систем е ...
сите 15 | | | веќе видена

Во 19. година од бракот добивме благослов во вид на двојно изненадување кое го однесе нашето семејство на еден чудесен животен пат. Откако се венчавме, се ...
сите 4 | | | веќе видена

Шише со порака, семе засадено во земјата кое дава плод за само една ноќ, мистериозна спасувачка операција и, се разбира, пријателство на верни другари – сето ...
сите 4 | | | веќе видена

next