Мајка и Дете

Уште подобро ова го знаат производителите на детска опрема, па многу брендови ги нудат своите верзии, од оние најобичните, рачни, па сѐ до електричните. Но ...
сите 5 | | | веќе видена

Во турскиот град Самсун се наоѓа една во низата луксузни болници, кои г нарекуваат болници „со пет ѕвезди“, во кои на идните мајки им се даваат врвни услуги за ...
сите 3 | | | веќе видена

Иако сме загазени длабоко во 21.век, верувањето дека машките деца треба од мали да ги воспитуваме поцврсто и натаму е длабоко вкоренето. И тоа не само на ...
сите 2 | | | веќе видена

Х рватот Жарко Алфиревиќ дипломирал на Медицинскиот факултет во Загреб во 1984, а во 1989.година, со стипендија на Бритиш Каунсил, отишол на усовршување во ...
сите 4 | | | веќе видена

Наташа Чучкова Никчевска e специјалист-педијатар во Жан Митрев Клиника. Доколку имате било какво прашање или дилема во врска со здравјето на вашето дете, ...
сите 2 | | | веќе видена

Научниците откриле дека негативните реакции на пушењето цигари и консумирањето на алкохол, трудниците го сметаат за иритантно и поради нив се оттуѓуваат. ...
сите 10 | | | веќе видена

Во Велика Британија е извршена операција на сѐ уште неродено бебе кое во текот на зафатот било извадено од стомакот на мајката, а по завршувањето на ...
сите 2 | | | веќе видена

Ана Петреска е логопед – дефектолог во здружението „Интеракција – плус“ и негов основач. Таа веќе одговори на првите прашања од нашите читатели кои стасаа на ...
сите 3 | | | веќе видена

Дали сте велосипедист? Ако е така, дали сте еден од многуте кои внимателно го ставаат стариот верен другар на сигурно место во зимските месеци, убедени дека ...
сите 7 | | | веќе видена

Објавено е дека земањето надоместоци за фолна киселина во текот на бременоста може да ги спречи проблемите во однесувањето кај децата. Познато е дека фолната ...
сите 3 | | | веќе видена

next