Канал 5

Во амандманот 33 зборовите „Република Македонија“ се заменуваат со зборовите „Република Северна Македонија“, а зборот „Македонија“ се заменува со зборовите ...
сите 129 | | | веќе видена

– Постои проблем околу класификацијата и категоризирањето на децата и лицата со хендикеп, како и специјалниот пристап кој го има државата кој наместо кон грижа ...
сите 25 | | | веќе видена

Според упатниот акт, тој требаше најдоцна до денеска да се пријави во затворот, но поради поднесените жалби до Кривичниот суд за одложување на затворската ...
сите 283 | | | веќе видена

Убавата Лорен не е само одлична фудбалерка таа работи и како телевизиска презентерка. 35-годишната Сеселман  поради својот изглед и сексапил  има голем број на ...
сите 4 | | | веќе видена

 Селекцијата ќе ја врши системот за проценка на ризик што ќе се користи во генералниот даночен инспекторат на УЈП за одредување на ризични даночни обврзници, а ...
сите 79 | | | веќе видена

СДСМ е партијата која парите во здравството наместо за реновирање на болници, градење на нови или набавка на опрема, ги троши за богатење на нивни блиски луѓе. ...
сите 51 | | | веќе видена

Со овој нацрт-амандман се предлага замена на зборот Република Македонија со Република Северна Македонија секаде во Уставот освен во член 36 каде има историски ...
сите 149 | | | веќе видена

Христијан, Ниедно претходно раководство на ВМРО не доживеало ваков срам на меѓународна сцена од сестринските партии кои се дел од Европската Народна Партија, а ...
сите 125 | | | веќе видена

next