Канал 5

По зголемената побарувачка на батерии експлодира побарувачката на литиум , кој го има во огромно количество на северот на Португалија. Британската компанија ,, ...
сите 2 | | | веќе видена

Специјалното јавно обвинителство со име и презиме ги посочи судиите кои според нив минатиот период биле под политичко влијание. Во првиот посебен извештај што ...
сите 58 | | | веќе видена

Само што започна кампањата за референдумот Агенцијата за аудио и аудио медиумски медиумски услуги веќе почна да испраќа предупредувања до медиумите. Според нив ...
сите 31 | | | веќе видена

Традиционално беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација  на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити ...
сите 18 | | | веќе видена

Собранието на Република Македонија е единствен носител на јавната пропаганда за Референдумот 2018, односно на времето определено од страна на радиодифузерите ...
сите 31 | | | веќе видена

Николовски посочи дека тутунопроизводството е една од стратешките гранки во земјоделскиот сектор кој што добива силна поддршка од Владата на Република ...
сите 16 | | | веќе видена

Џафери, посакувајќи им добредојде на гостите во Република Македонија и во Собранието истакна дека  Република Македонија е држава која придава особено внимание ...
сите 34 | | | веќе видена

Со соговорничката се согласиле дека иднината на Македонија, како идна членка на НАТО и ЕУ, на граѓаните и домашните компании им отвора можност да се претстават ...
сите 49 | | | веќе видена

До детонации дошло во најмалку 40 куќи . Во пожарот загина еден од станарите , а 12 се повредени , меѓу кои има и со силни изгореници. Веднаш по експлозиите , ...
сите 15 | | | веќе видена

Утрово во Белград се случи страшна несреќа кога двајца вработени паднаа од 22 кат на зграда во изградба. Едниот имал околу 20 , а другиот околу 40 години . ...
сите 22 | | | веќе видена

Поддршката од државата за домашните претпријатија претставува значаен поттик за менаџерите и сосптвениците на компаниите континуирано да ги покачуваат платите ...
сите 126 | | | веќе видена

next