Новиот iPhone ќе биде магичен, а ќе чини колку цело вселенско чудо.. Уникатната колекција iPhone 11 Space Collection содржи најмалку три различни уреди. При ...
сите 4 | | | веќе видена

Индустријата за сајбер безбедност се развива со неверојатна брзина и паралелно со тоа се соочува со криза на работни места, па потребна е нова работна сила.. ...
сите 20 | | | веќе видена

Во оваа земја има вкупно 56 аеродроми, што е прилично многу имајќи предвид дека има само 5 милиони жители.. Ова се најинтересните факти за Туркменистан, држава ...
сите 14 | | | веќе видена

next