Еден од новите стандарди во светот на смартфоните е отклучувањето со користење на вашиот лик. За уред со толку висока цена, не би помислиле дека Galaxy S10 ќе ...
сите 35 | | | веќе видена

Новата 5G технологија поставува нови стандарди и нови изуми - некои подобри, некои пострашни.... Verizon сподели на социјалните мрежи како дигитална човечка ...
сите 8 | | | веќе видена

next