Спречувањето на неовластен пристап до уреди и апликации е еден од главните фокуси на производителите на мобилни телефони, кои постојано создаваат иновативни ...
сите 10 | | | веќе видена

Honor Magic беше интересен телефон со кој се запознавме пред две години, во 2016. За него, компанијата немаше никави планови да го претстави надвор од Кина, но ...
сите 13 | | | веќе видена

Првиот смартфон на преклопување конечно пристигна и доколку се прашувате, не, не станува за уред произведен ниту од Samsung, ниту од LG... Всушност, станува ...
сите 30 | | | веќе видена

Дали телефонот престана да ви функционира правилно? Тоа не е причина за паника. Еве неколку начини да го поправите пред да го однесете на сервис. Често мислиме ...
сите 16 | | | веќе видена

next