Годината што изминува треба да се испрати со позитивен став. Да се навратиме на нештата што го одбележале нашиот живот оваа година, да ги анализираме, да се ...
сите 4 | | | веќе видена

Иако од една страна, ZenFone серијата на Asus не е меѓу најпопуларните на пазарот, гејмерската линија телефони на компанијата, ROG, е одлично прифатена... ...
сите 2 | | | веќе видена

Замислете свет во кој не можете да ги видите емоциите на луѓето. За луѓе со оштетен вид, ова е секојдневие. Сега сепак, овие луѓе ќе можат да ја „видат“ ...
сите 15 | | | веќе видена

Мобилните уреди во денешно време ги користиме речиси за се: разговарање, занимација, проверување информации онлајн и се останато. Веќе се голем дел од нашиот ...
сите 3 | | | веќе видена

next