iPhone 9 е следбеникот на iPhone SE кој ќе биде претставен оваа година. Што очекуваме од него?. Најпрво, како што кажува самото име, iPhone 9 ќе има дизајн ...
сите 28 | | | веќе видена

Samsung работи на следбеник на Galaxy A20 во моментот. Неговото име ќе биде Galaxy A21s и еве со кои карактеристики ќе доаѓа:. Во однос на спецификации, Galaxy ...
сите 25 | | | веќе видена

next