Застарениот, но шармантен медиа плеер Winamp за првпат по пет години ќе добие нов апдејт. Неговото враќање е најавено за наредната година, во променето издание ...
сите 2 | | | веќе видена

Иако Huawei сеуште се нема целосно пробиено на американскиот пазар, на останатите места од светот компанијата стекнува се поголема популарност со своите моќни, ...
сите 30 | | | веќе видена

Најбрз интернет на светот има Сингапур, а најбавен Јемен, додека Македонија се наоѓа помеѓу трите последни места во земјите од регионот, кога е брзината на ...
сите 18 | | | веќе видена

Седум години откако го видовме последниот уред, Palm брендот се врати на пазарот со нови сопственици, ново лого, а сега и нов смартфон кој ќе биде додаток за ...
сите 7 | | | веќе видена

Без разлика дали ќе излезете на пазарот на труд за првпат, или ќе се префрлите на ново работно место, запознавањето нови колеги или остварување професионални ...
сите 3 | | | веќе видена

next