Откако во текот на есента Apple неколкупати го нападна Facebook поради нарушување на приватноста на нивните корисници, сега отиде чекор понатаму и им подаде ...
сите 3 | | | веќе видена

Instagram подготвува нова алатка специјално наменета за познатите профили, која ќе им овозможи подетално разгледување на информации за нивните следбеници... ...
сите 2 | | | веќе видена

next