Емитер

Електричните стумулации им помогнаа на три луѓе со повреди на ‘рбетниот столб да ја повратат контролата на нивните мускули во нозете и да го подобрат нивниот ...
сите 6 | | | веќе видена

Во Домот на АРМ, од 21 до 23 септември 2018 година се одржа Вториот меѓународен саем на иновации, патенти и нови технологии ИНОВАМАК 2018, во организација на ...
сите 4 | | | веќе видена

Транспортната компанија Ирикс спроведе истражување со цел да ги пронајде најсоодветните патишта во Велика Британија за сообраќај на автономни (беспилотни) ...
сите 3 | | | веќе видена

Вчера, НАСА соопшти дека по 9 години минати во вселената, ловецот на планети Кеплер остана без гориво, поради што ќе биде исклучен и ќе остане во неговата ...
сите 20 | | | веќе видена

Програмата за финансирање на енергетска ефикасност – GEFF денес ги презентираше првите резултати за Македонија. Пласирани 450 000 евра кредити само за неколку ...
сите 16 | | | веќе видена

Логинг Електроникс во соработка со Fluke организира семинар за проширување на практичните знаења за начинот и постапките за калибрирање на процесната ...
| | веќе видена

“Помогни им на другите да ја откријат земјата“, “Вулкани, санти мраз и астероиди”, “Леден сјај“, “Она што му треба на светот сега е...“, “Вселена на убавини и ...
сите 2 | | | веќе видена

next