Емитер

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 6 | | | веќе видена

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 6 | | | веќе видена

Израелското министерство за здравство ја објави мобилната апликација “Штит“ којашто ќе ги предупредува корисниците ако при посетата на некое место се нашле во ...
сите 14 | | | веќе видена

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 6 | | | веќе видена

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 7 | | | веќе видена

Компанијата Хуавеи во соработка со Универзитетот во Хуанзонг и компанијата Ланвон разви и тестира дијагностички систем за заболените од коронавирус. ...
сите 6 | | | веќе видена

Со зголемениот сообраќај поради пандемијата со коронавирусот, Амазон прајм видео и Јутјуб одлучија да му се придружат на Нетфликс и да го намалат квалитетот на ...
сите 24 | | | веќе видена

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 7 | | | веќе видена

Апликацијата за следење на ширењето на коронавирусот под името CovidLock, која би требало да ви открие во кој дел од светот, држава или град, или кварт, постои ...
сите 13 | | | веќе видена

За да се разбере сегашноста и за да може да се прогнозира иднината, мора да се познава минатото. Во следните редови ги одбележуваме настаните од науката и ...
сите 7 | | | веќе видена

next