Емитер

Филмофилите одамна се изборија за правото во своите домови да имаат можност за квалитетна звучна репродукција на нивните омилени филмови. Голем број познати (и ...
| | веќе видена

Од формирањето на Неоком на 1 мај сега веќе далечната 1990 година, сервисот е една од примарните дејности на оваа фирма. Тоа пред сè се однесува на ...
| | веќе видена

Секавиците (молњите и громовите) во секојдневниот живот имаат значење на електрично празнење помеѓу две различно наелектризирани средини, меѓутоа во жаргонот ...
сите 7 | | | веќе видена

Главниот одбор на Воздухопловниот сојуз на Македонија уште во 1965 година донел одлука за ренесанса на македонското спортско воздухопловство со што целосно го ...
| | веќе видена

Поканата за овај јубилеен 25 ти по ред Фестивал на аматерскиот и документарен филм ја прифатив со осoбeно задоволство. Причината е што како активен член на ...
сите 7 | | | веќе видена

Британските фирми за звучници вообичаено се во светскиот врв кога станува збор за употребата на најмодерните иновации и технички решенија. Еднa од поновите ...
| | веќе видена

next