лармантна порака објавена е на службениот Фејсбук профил на „Здружението Лавици – заштита и помош на жртвите педофили“! Имено, мајката на малолетно дете од ...
сите 5 | | | веќе видена

Истражувањата на британскиот универзитет Кили од 2009 година покажуваат покажуваат дека пцостите ја зголемуваат толеранцијата на болка. Во експериментот 64 ...
| | веќе видена

Дарко Илиевски ги заврши студиите на Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе, каде што се стекна со диплома за ...
| | веќе видена

Структурните реформи во Кина ќе ја забават акумулацијата на долгот, но нема да се доволни за да го запрат, коментираат претставници на агенцијата за рејтинг ...
сите 20 | | | веќе видена

Камера во продавница за електроника снимила работник како ги мести работите на полица. Поради овој потег веднаш добил отказ! (ВИДЕО) Погледнете што направил... ...
| | веќе видена

next