Наводите искажани од Зоран Заев се целосно неточни и целосно измислени. Се работи за класична монтажа за нешто што во најголем дел не ни наликува на гласот на ...
сите 100 вести | | | прочитана: 5552 | веќе видена

Благодарам што вашите гласови го направија Берово да биде на листата од 74 општини каде победивме. Што вашите гласови се дел од 450.000 гласови. Што вашите ...
сите 43 вести | | | веќе видена

По предлог на првиот човек на Агенцијата за медиуми, Зоран Трајчевски, извештајот за мониторингот на медиумите во предизборниот период беше дополнет со ...
сите 14 вести | | | прочитана: 282 | веќе видена

Првообвинетите од судскиот процес „Монструм“ и по две години се уште не седнаа на обвинителна клупа. Без екстрадиција на првообвинетите Алил Демири и Африм ...
сите 7 вести | | | веќе видена

Истата вечер кога претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на државата Ѓорге Иванов, излегоа и достоинствено им се заблагодарија на ...
сите 21 вести | | | веќе видена

next