Филмовите кои се базирани на вистински приказни и вистински личности често се многу популарни поради фактот што настаните во него навистина се случиле. Улогите ...
| | веќе видена

Сепак, има една загатка, која веќе над 20 години ги забавува љубителите на автомобили: Каков автомобил вози Хомер Симпсон? Досега, возилото немаше никаква ...
| | веќе видена

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во визуелните ефекти на филмот Трипл екс: Враќањето на Ксандер Кејџ со Вин Дизел во ...
сите 12 | | | веќе видена

next