Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, заедно со министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски и градоначалниците на Град Скопје и општина Кисела ...
сите 37 | | | веќе видена

Тој ги слушна барањата и потребите на граѓаните бидејќи, како што истакна, нивното решавање е секогаш дел од партиската програма. -Никогаш сами не пишуваме ...
сите 4 | | | веќе видена

Таа појасни дека Законот за јавни набавки е точно прецизиран и јасен и оти Законот е испочитуван од ресорното министерство, не само за овој проект, туку и за ...
сите 31 | | | веќе видена

Тие разговараа за досега реализираните проекти, но и за работите кои се планирани за следниот период. Миновски ги запозна насобраните граѓани со дел од новата ...
сите 17 | | | веќе видена

-Проектот е почнат пред извесен период. Се работи за 59 милиони евра од Европската инвестициска банка за инвестирање во водоводни мрежи и канализациони мрежи ...
сите 37 | | | веќе видена

Адмир Шабани, советник за едукација во Државната изборна комисија, денеска на прес-конференција рече дека станува збор за активност која ДИК ја прави првпат ...
сите 98 | | | веќе видена

Ова денеска го истакна министерот за економија, Дритон Кучи на отворањето на манифестацијата „Ќебапот – чаршиски бисер на соживот“ во Старата скопска чаршија. ...
сите 35 | | | веќе видена

Тој потенцира дека една од трајните нивни заложби останува вложувањето во подобра инфраструктура. 320 милиони од вкупната сума ќе бидат инвестирани за патишта ...
сите 37 | | | веќе видена

Со нив разговараше за проектите и реформите кои ги спроведуваа Владата, но и ги ислуша нивните проблеми и барања. -Истовремено поразговаравме за сето она што ...
сите 13 | | | веќе видена

Според извори од Бихаќка, кавгите во оваа партија се секојдневни за тоа кои имиња да влезат на листите. Најжестоки се препирањата бидејќи на челниците им е ...
сите 58 | | | веќе видена

-Изминатите години ВМРО-ДПМНЕ многу внимателно и посветено работи и се труди се што ќе вети пред граѓаните, да го исполни. Многу пати сме биле во ситуација ...
сите 8 | | | веќе видена

next