Facebook тестира нова опција која ќе им олесни на корисниците во следењето на публикации на нивни пријатели на другите социјални мрежи, пишува британското ...
сите 2 | | | веќе видена

Компакт дискот оваа година бележи 35 години од своето постоење. Првото ЦД на „Сони“ се појави на 1 октомври 1982 година. Кон крајот на 1982, на австралиско ТВ ...
| | веќе видена

Вашиот е-маил содржи повеќе лични податоци отколку што мислите, а еве како да ги чувате безбедни. Од сите закани од сајбер-криминал денес, "факе" е-меиловите ...
| | веќе видена

next