Оф Нет

Дали грешиш ако никој не ти каже дека грешиш? Толпа луѓе се појавува на закажан протест против вакцинирањето деца. На протестот се појавува и еден лик со ...
сите 5 | | | веќе видена

Ако во сета своја блаженост денес не најде причина да се изнервираш, дај наваму еден клик и бирај си ја нервозата.
| | веќе видена

Сè што му треба на Балканец за снаоѓање во Виена е една фраза. И нормално фразата не е ништо комплицирано, просто: пичка ти материна. Она што фасцинира е ликот ...
| | веќе видена

Името е Џеф Кунс, стилот е кич, иако кога ќе ги споиш двете Кунс кажува "кич е збор во кој не верувам." Делата што ги прави се продаваат за суми над 10 милиони ...
сите 2 | | | веќе видена

Во петокот кога Џеф Безос удри есап му излезе дека Хол фудс го добил бесплатно. Само што даде 13,7 милијарди долари за 6-от по големина синџир супер-маркети во ...
сите 7 | | | веќе видена

Како што традиционално ги ремети децата за време на Денот на благодарноста (кажете им на вашите деца дека нема благо) и за Божиќ (поклонете им глуп поклон, на ...
| | веќе видена

Признаваме дека не сме најупатени во тој жанр ама во црковното пеење на Запад во меѓувреме се имаат случено некои заебани реформи. Децава пеат како ангели ама ...
сите 6 | | | веќе видена

next