Ќе се обновува улицата Втора македонска бригада, во населбата Чаир, на потегот од раскрсницата со булеварот Христијан Тодоровски-Kарпош, до кружниот тек со ...
сите 2 | | | веќе видена

За време на велигденските празници пукна водоводна цевка на кружниот тек кај хотел „Континентал" во Автокоманда, во општина Гази Баба. Екипите од ЈП "Водовод и ...
сите 2 | | | веќе видена

Општина Центар вчера потпиша меморандум за соработка со Бизнис-конфедерацијата на Македонија, Институтот за менаџмент и поддршка и Здружението на бизнис-жени ...
сите 9 | | | веќе видена

Учениците од ООУ „Војдан Чернодрински“ од Карпош се запознаваа со сообраќајната култура и правила преку полигон-платформа, акција иницирана од фирмата „Окта“. ...
сите 10 | | | веќе видена

Во ТЦ „Kапитол мол“ вчера се одржа ликовен хепенинг на кој децата од градинките и основните училишта цртаа на тема: „Ја сакам Европа“, во организација на ...
сите 9 | | | веќе видена