Општинарите од Центар не знаат дали и колку инвеститорот на угостителскиот објект „Бастион“ постапил по решението со кое Општината му нареди да ја отстрани ...
| | прочитана: 242 | веќе видена

На 14 април, петок, неработен ден, под Камени мост граѓанскиот новинар на Цивил Вулнет Махмути фотографираше кесиња со крв.„Некои деца само играа, имаше и деца ...
| | веќе видена