Нет Прес

На денешната седница на Советот за социјална сигурност беа разгледани предлог проекти за подобрување и унапредување на социјалната сигурност и животниот ...
сите 9 | | | веќе видена

СДСМ продолжува со акцијата за претворање на државата во партија, а партијата во држава и според принципот „вработување партиски кадри од чистачка до директор“ ...
сите 87 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев и неговата владејачка СДСМ на големо работат на планот комплетно да го партизираат судството во Македонија, затоа што посакуваат судство ...
сите 59 | | | веќе видена

Група волонтери од ЕВН Македонија работеа на уредување и разубавување на дворот на регионалниот центар за лица со интелектуална попреченост – „Порака наша“ во ...
сите 12 | | | веќе видена

Намалувањето на средствата на веќе обезбедените средства за тековно работење и плата претставуваат неопходност за што со години се бореше Јавното ...
сите 11 | | | веќе видена

На електронскиот систем за јавни набавки во понеделникот е објавена информација дека пристигнала конечна понуда од страна на „Метро АД“ увоз – извоз Скопје во ...
сите 5 | | | веќе видена

Народно движење за Македонија (НДМ) го повикува премиерот Зоран Заев да ја преиначи одлуката на владата со која за 2 Август, во Крушево, на најголемиот ...
сите 58 | | | веќе видена

На седницата на Комисијата за финансирање и Буџет која продолжи во вторникот со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање ...
сите 67 | | | веќе видена

„Дистрибуција на топлина Балкан енерџи“ и „Голден Арт“ се во реализација на пилот проект за вградување на комбиниран систем за обезбедување санитарна топла ...
сите 8 | | | веќе видена

Бараме Народниот правобранител, како институција која се грижи за човековите права, да покрене постапка против сите оние кои вршат партиски инспириран прогон ...
сите 62 | | | веќе видена

next