Децата, кои во текот на првата година често биле во друштво на куче, имаат 15 отсто помал ризик да добијат астма од оние кои не растеле со овие миленичиња, ...
сите 5 | | | веќе видена

Монсанто најде дупка во Законот за патенти на Европската унија кој на оваа корпорација и овозможува патенти над природните култури како што се брокулата и ...
сите 3 | | | веќе видена

Oдговорот на ова прашање може да биде поврзано со чорапи со лоша миризба – 200 пара на вакви чорапи биле искористени од страна на истражувачите од Лондонската ...
сите 5 | | | прочитана: 1998 | веќе видена

Да се престане да се биде постојано незадоволен, да се престане да се жалите, да ја проживувате „неправдата, и да се однесувате како да ти е некој друг крив. ...
сите 2 | | | прочитана: 451 | веќе видена

next